Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif Est Yayıncılık indir

  • Ev
  • // Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif Est Yayıncılık indir

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif Est Yayıncılık indir

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif Est Yayıncılık ücretsiz indir

Sm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif Tamamı Çözümlü 10 Deneme Sınavı Soru Formatına % 10 Uygun Tamamı Özgün Sorular Deneme Soruları Çözümler.

Yazar :

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif Est Yayıncılık torrenti indir

  • Yazar:
  • Yayımcı: EST YAYINCILIK
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 48,00 TL

Kitap eleştirileri

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif

khaingnyein

One of the best middle-books-of-a-trilogy I've ever read. Kept my attention the whole time. There was, however, a little too much in the sphere of politics for my liking. Gimme blood!

2022-10-04 14:23

pannetonla7e38

Kitap 1 beni büyüledi, kitap 2 beni ağlattı ve daha fazlasını istiyordu, kitap 3 biraz kafamı karıştırdı. Birinden, özellikle de sevdiğin biri için, yirmi yıl olmaktan çok zor olduğunu anlıyorum, ama asla anlamayacağım şey, sevgilerinin birini nasıl inandığı kadar güçlü olmadığıdır. Dürüst olmak gerekirse, eğer sevgileri ısrar etmeye devam ettikleri kadar güçlü olsaydı, o zaman aralarında birbirlerine karşı sadakatsiz olmamalıydılar. Şahsen daha önce hiç bir erkekle birlikte bulunmadım, bu yüzden bunu anlamıyorum ... başka bir insan ruhu için, başka biriyle bağlantı kurmak için özlem duyuyorum. Belki de genç olduğum için ya da belki de bunu gördükleri gibi göremediğim için, ama bütün okuduğumdan yalnızlık zamanlarında başka bir insana yakın olma gereği vardı. Her neyse, Claire'in Jamie'ye dönmeye ve aşklarını yeniden canlandırmaya karar vermesinden memnunum. Gerçekten Claire ve Laoghire arasında kavga eden bir kız görmek istedim ama sanırım büyük soru Jamie'nin neden başka biriyle evlenmeyi düşündüğü şeklinde ortaya çıktı. Elbette Claire'in geri döneceğini bilmek zorundaydı ve başka biriyle bir çocuğu olması beni daha da üzdü. Yani, hadi! Sadece ondan daha çok nefret ediyordum. Sanırım bu benden geliyor, bu boşluğu doldurmak için fiziksel olarak başka birine bağlı olma ihtiyacı duymuyorum. Ama ciddice! Tabii ki Claire de bir aziz değildi, bu yüzden tüm suçlama ona konmadı. Ve sadece "Ben bir erkeğim" veya "Ben bir kadınım" ya da insanların birisiyle yatmak için kullandıkları mazeretlerden nefret ediyorum. Birini seviyorsan, onları seviyorsun ve başka hiçbir şeyin önemi yok, ama sanırım bu benim safım. Ana eylem heyecan verici ve kalp yarışıydı. Doğru, bazı şeyler mantıklı değildi veya sadece bazı fantastik romanlardan çıkmış gibi görünüyor, ancak karakterin nasıl iade edildiğini ve bazı şeylerin (Jamie'nin kişiliği) nasıl değişmediğini sevdim. Ayrıca Brianna'nın sonunda olgunlaşmaya başladığını hissediyorum, özellikle babasının bir İngiliz bilgin değil, 18. yüzyıldan itibaren kafasında bir fiyat için kullanılan kızıl saçlı inatçı bir İskoç askeri olduğunu kabul ettikten sonra. Sonu beni güldürdü, ama keşke bir çeşit daha büyük uçurum askısı olabilirdi, çünkü 2001'de birileri bunun son olacağını düşünebilirdi. Yüksek deniz macerası istiyorum, bu tarafa gelin.

2020-01-08 19:57

smoothly_8881

Bu hikaye çok hassas ve duygusaldı ve hiç birimizin içinde olmak istemediği zor bir durumdan bahsetti - karısına ihanet eden bir koca ve sekiz yıl sonraya kadar hiç tanımadığı bir oğul. Tüm bunlar sayesinde Tanrı'nın lütfunu ve güçlü affetme eylemini keşfederler.

2019-12-12 10:52

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif okumak itibaren EasyFiles

5.4 mb. indir kitap

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif indir itibaren OpenShare

3.7 mb. indir ücretsiz

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif indir itibaren WeUpload

3.6 mb. okumak kitap

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif indir itibaren LiquidFile

4.8 mb. indir

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif Est Yayıncılık torrenti indir

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif okumak içinde djvu

4.4 mb. indir DjVu

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif indir içinde pdf

4.7 mb. indir pdf

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif indir içinde odf

3.7 mb. indir ODF

Smmm Staja Başlama 10 Deneme Sınavı-Kolektif indir içinde epub

5.7 mb. indir ePub

İlgili kitaplar