Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı Altın Kitaplar - Boyama ve Çocuk Kitapları indir

  • Ev
  • // Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı Altın Kitaplar - Boyama ve Çocuk Kitapları indir

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı Altın Kitaplar - Boyama ve Çocuk Kitapları indir

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı Altın Kitaplar - Boyama ve Çocuk Kitapları ücretsiz indir

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı Ece tatilden döndü. Ana babasını ve kardeşini öylesine özlemiş ki! Onlardan hiç ayrılmak istemiyor. Ne var ki anesi, her sabah Yüceyi aneanesine götürüyor. (İçerikten).

Yazar :

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı Altın Kitaplar - Boyama ve Çocuk Kitapları torrenti indir

  • Yazar:
  • Yayımcı: ALTIN KİTAPLAR
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 3,50 TL

Kitap eleştirileri

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı

martinsweers

Bu kitap "Önemli Kitap" listemi oluşturuyor çünkü beni aynı anda hem akıllı hem de Hıristiyan olabileceğine ikna eden seminal metinlerden biriydi. Bu kitaptan önce mümkün olduğunu düşünmemiştim. Ancak, bu düşük puanı alır, çünkü metnin tartışmasını ve akıl yürütmesinin çoğunu reddettiğim ve adressiz olan büyük sorunlar olduğunu bulduğum bir noktaya geldiğimi düşünüyorum.

2020-01-21 10:50

nam_cullenjb

Catherine, April Lindner tarafından gençler için ikinci kez Bronte'yi yeniden anlattı. Bu kitap Emily Bronte'un başyapıtı Wuthering Heights'ın çağdaş bir yeniden canlandırılmasıdır. Jane'i bu hafta okuduktan sonra, benim tercih ettiğim kitap olan Wuthering Heights ile ne yapacağını görmek beni çok heyecanlandırdı. Ben biraz hayal kırıklığına değildi. Chelsea, Lindner ve Bronte'nin kahramanı Catherine'in 17 yaşındaki kızı. Chelsea her zaman annesinin üç yaşındayken öldüğünü düşünüyordu. Catherine'den hala hayatta olduğunu gösteren bir mektup ortaya çıkardığında New York'a ve ünlü müzik kulübü Underground'a doğru bir yol izler. Yeraltı Chelsea'nin büyükbabası tarafından açıldı, ancak şimdi yoğun ve karamsar bir eski gitarist olan Hence'e ait. Bu nedenle, Catherine'in Chelsea'nin inanmakta zorlandığı ilk aşkı da oldu. Herkes nasıl bu kadar duygusuz ve sert bir adama, özellikle de annesine aşık olabilirdi? Catherine neden hayatını ve tek kızını bundan dolayı terk ederdi? Lindner bu kitaptaki karakterleri çevreleyen bir gizemi yeniden keşfediyor ve güzel bir şekilde yapıyor. Orijinalden gelen garip cevaplanmamış soruların birçoğu burada ele alınmakta ve üstesinden gelinmektedir. Jane Lindner'da olduğu gibi orijinal kitapların kalbini keser, temeli oluşturan temaları ve karakter dinamiklerini çıkarır ... ve sonra onları bükür. Catherine, selefi kadar yüksek ruhlu ve ayrıcalıklı ve dolayısıyla ... iç çekiş ... Böylece huysuz, yaratıcı kötü çocuğu kişileştiriyor. Kusursuzca. Ve karakterinin kökeni Heathcliff'e mükemmel bir paralel. Saha mükemmel ise bu kitap hakkında her şey. Lindner'ın Wuthering Heights'ın ilk kısmına odaklanmasını ve ikinci yarıdan bitleri kesişmesini seviyorum. Romantizmin en iyi yanı tam güçte ve kendimi çoğu için gülümsediğimde buldum. Jane'de olduğu gibi neredeyse bir tekrar okuduğumu unutuyordum. Ve Lindner'ı beni bu şekilde taşıyabildiği için seviyorum. Onun yazımı, yeniden geliştirilmesi, bu tedaviyi ele aldığı özen kusursuz. Bu noktada bağlandım. Lindner, Bronte kanonundaki her kitabı yeniden yazabilirdi ve onları okurdum. Her biri. Ondan ne istiyorum - Wildfell Salonu Kiracısı. Lütfen, Lindner ... bu kitabı yaz ... sadece benim için. 5 üzerinden 5 yıldız. Kesinlikle sevdim. - www.bibliopunkkreads.com'un izniyle

2020-01-09 08:55

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı okumak itibaren EasyFiles

5.6 mb. indir kitap

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı indir itibaren WeUpload

5.9 mb. okumak kitap

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı indir itibaren LiquidFile

3.8 mb. indir

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı Altın Kitaplar - Boyama ve Çocuk Kitapları torrenti indir

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı okumak içinde djvu

4.2 mb. indir DjVu

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı indir içinde pdf

4.5 mb. indir pdf

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı indir içinde odf

4.5 mb. indir ODF

Ece İle Yüce - Ece Okula Başladı indir içinde epub

5.2 mb. indir ePub

İlgili kitaplar