Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu Post ve Post Yayıncılık indir

  • Ev
  • // Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu Post ve Post Yayıncılık indir

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu Post ve Post Yayıncılık indir

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu Post ve Post Yayıncılık ücretsiz indir

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu Bilişim Teknolojileri evde, okulda, işyerinde ve kente yaşantımızı nasıl değiştiriyor? BT nedir? Temel kavramları nelerdir? Ne tür yeni değerler yaratır? Bilginin manasını kavramak bilgeliktir. Bilgi nasıl sınıflandırılır? Türleri ve özelikleri nelerdir? Bilişim Teknolojilerinin kaynakların etkin ve verimli kulanılmasına etkileri nelerdir? Bit, Byte, Mega, RAM, ROM, MİB, PC, LAN, WAN, VoIP, Intranet, ADSL, Piksel, Çözünürlük, DPI, USB, W, HTPS, URL, Sanal Öğretim vb. nedir? Mekanik gelişme nasıl insanın kas gücünü geliştirmişse, bilgisayarda usal gücünü geliştirmiştir. Neden? Bilgisayar nedir? Ana kısımları nelerdir? Bilgisayar, cep telefonu ve dijital fotoğraf makinesi alırken nelere dikat etmeliyiz? 3D yazıcı, VOIP, Bulut Bilişim, ADSL, Linux, 3G, 4G nedir? Sistem Yaklaşımıyla Yönetim Nedir? Niçin Önemlidir? Bilişim Teknolojileri beyaz yakalı işçileri tamamlarken, mavi yakalı işçilerin yerine geçiyor ve kapitalist işvereni de tehdit etmektedir. Neden? ABD'de, hiç çalışmadığı veya işyerine uğramadığı halde ay sonunda bankamatikten maşını almaya giden memur bulamazsınız. Neden? Internet nasıl doğdu? Küreseleşme üzerine etkileri nelerdir? Html nedir? Web sitesi nedir? Nasıl sahip olunur? Virüs nedir? Nasıl bulaşır? Korunma yoları nelerdir? e-Devlet, e-Belediye, e-Kent, e-Öğretim, e-Ticaret, e-İş nedir? Bilişim Toplumu ve Ekonomisi nedir? Bilişim Toplumu nasıl oluşur? Bilişim Toplumu olabilmek için ekonominin bilişimle ilgili sektörler tarafından yönlendiriliyor olması gerekmektedir. Neden? Bilişim Ekonomisinin temeli bilginin dijitaleşmesinden geçiyor. Neden? Teknik bakımdan eğitimle öğretim arasındaki fark nedir? BT öğretim sistemini nasıl değiştiriyor? Öğretimde Fatih Projesi neyi amaçlıyor? Üniversite, lise veya ilköğretimde BT Destekli Öğretim (BTDÖ) Sistemine nasıl ve kaç yılda geçebiliriz? Bilimsel araştırmanın temeli sebep sonuç ilişkisini araştırmaktadır. Niçin? Küresel Dünya'da kentlerin rekabet avantajları nelerdir? Nasıl oluşturulur? Bilişim Kenti nedir) KBS, KBIA, CBS, KGYS, Wi-Max, Wi-Fi nedir? Kentlerimiz için önemi nedir? Herkesin Internet'e istediği yer ve zamanda bağlanması mümkün mü? Nasıl? Yeni bir teknoloji üretmek için en az kaç yıl gerekiyor? Niçin? Türkiye ile diğer ülkeler arasında teknolojik gelişmişlik farkı artıyor? Neden? Niçin Uzay ve Çevre Teknolojilerine yatırım yapmaya başlamalıyız?.

Yazar :

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu Post ve Post Yayıncılık torrenti indir

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 18,00 TL

Kitap eleştirileri

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu

nubaiakari6b72

Bu kitabın 3 / 4'ünü okudum ve bıraktım. Dini inançlarıma katılmayan birçok dini felsefe içeriyordu. Çok fazla felsefe ve yeterli arsa değildi.

2020-01-27 19:53

micromouse

Frost'un bu çok kısa romana nasıl bu kadar derinlik, duygu ve karakter gelişimini dahil edebildiğini şaşırtıyor. Heyecan verici, şaşırtıcı ve hareketli hikaye oldukça iyi olmasına rağmen, bu romanı gerçekten yapan şey, Frost'un güzel elmas şeklindeki şiirleri yenilikçi kullanımı - her biri gizli bir mesajla. Çoklu sembolleri iyi bir şekilde birleştirilmiştir ve hikayeyi daha da yüksek bir mükemmellik seviyesine yükseltmektedir. İçerik ve formun birbirini nasıl mükemmel bir şekilde iltifat edebileceğinin harika bir örneği.

2020-01-25 11:52

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu okumak itibaren EasyFiles

4.4 mb. indir kitap

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu indir itibaren OpenShare

3.7 mb. indir ücretsiz

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu indir itibaren WeUpload

5.4 mb. okumak kitap

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu indir itibaren LiquidFile

5.4 mb. indir

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu Post ve Post Yayıncılık torrenti indir

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu okumak içinde djvu

3.6 mb. indir DjVu

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu indir içinde pdf

5.3 mb. indir pdf

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu indir içinde odf

4.7 mb. indir ODF

Bilişim Teknolojileri Ekonomisi Toplumu indir içinde epub

4.1 mb. indir ePub

İlgili kitaplar