egurrolamichelle

Michelle Egurrola Egurrola itibaren Alıcık, 25380 Alıcık/Şenkaya/Erzurum, Turecko itibaren Alıcık, 25380 Alıcık/Şenkaya/Erzurum, Turecko

Okuyucu Michelle Egurrola Egurrola itibaren Alıcık, 25380 Alıcık/Şenkaya/Erzurum, Turecko

Michelle Egurrola Egurrola itibaren Alıcık, 25380 Alıcık/Şenkaya/Erzurum, Turecko

egurrolamichelle

This is a well written but not a great book for me. It would have been a great short story or even a good novella but it drags as anything more than that. I stopped caring about 100 pages into it and by the end I just wanted it to end.

egurrolamichelle

Hoe rate je een boek? Doe je het (1) op gevoel en bekijk je wat voor indruk het heeft achter gelaten nadat je de laatste bladzijde omslaat? Of ga je (2) heel klinisch kijken of er ook stukken waren die je minder vond? 1. 5 sterren. De reis die de hoofdpersoon doormaakt was interessant, fascinerend en zet aan tot denken. Uiteindelijk een mooi einde aan gebreid, dus toen ik klaar was met een heel tevreden gevoel (min of meer...spoilers) het boek weggelegd. 2. 3,5 a 4 sterren. Het boek komt wat traag op gang en door het wisselen van tijdperken moeten dingen steeds 'from scratch' beschreven worden. De wereld moet opnieuw opgebouwd worden. Met als 'dieptepunt' het jaar 1938 wat me gewoon niet wist te pakken. Het merendeel was wel gewoon spannend/leuk, dus meer dan 1 punt aftrek doe ik niet. Het boek was op de een of andere manier minder sci-fi dan ik vooraf dacht. Misschien doordat ik het ook meer met een 'what if' gedachte las, dan alleen als een sterk verhaal. Zou dit echt kunnen? En als het kan, zou het dan op deze manier zijn? Hoe zou onze wereld er echt over X aantal jaar uitzien? Wat als... Dit boek was een vervolg op The Time Machine van HG Wells. Daardoor is de hoofdpersoon een gozert uit 1891. Wat wel verfrissend werkt. Hij bekijkt dingen altijd net op een wat andere manier. Ach, hoe je het boek ook wilt raten, op gevoel of klinisch/zakelijk, het is hoe dan ook een erg vermakelijk boek geweest. En voor de verandering geen serie!