elifasdeva6152

Elifas Vargas Vargas itibaren Merkitasikha, Sverdlovskaya oblast', Rusya, 623140 itibaren Merkitasikha, Sverdlovskaya oblast', Rusya, 623140

Okuyucu Elifas Vargas Vargas itibaren Merkitasikha, Sverdlovskaya oblast', Rusya, 623140

Elifas Vargas Vargas itibaren Merkitasikha, Sverdlovskaya oblast', Rusya, 623140

elifasdeva6152

Lewis, C.S (1955). Sihirbazın Yeğeni New York, NY: Sholastic Inc. (202pgs.) Bu kitap incelemesi için okuduğum kitap, C.S. Lewis tarafından yazılan The Magician's Nephew idi. Hiç heyecan dolu bir macera yaşadınız mı? Digory, Polly adında bir kız tarafından Londra'da yaşayan bir çocuk. Hikaye sırasında bu iki karakter zaman geçtikten sonra iyi arkadaş olurlar. Ben şahsen, C.S. Lewis'in bu kitabı yazarken harika bir iş çıkardığını, tüm heyecan, heyecan ve kelime dağarcığını unutmadığını düşünüyorum. Tüm macera Digory'nin Andrew Amcası büyülü bir sihirbaz olduğunu düşündüğünde ve Digory ve Polly'yi bilinmeyen bir yere gönderdiğinde başlar. Ve bu bilinmeyen yer, konuşan hayvanlar, cadılar, aslanlar, fareler ve daha birçok fantastik yaratıkla dolu bir yer olan Narnia'dır. Zaman geçtikten ve Digory ve Polly hala nerede olduklarını ve nasıl geri döneceklerini anlamaya çalışıyorlar, beyazdan başka bir şey olmayan bir cadı / kraliçeyle tanışıyorlar. Yakında kötü olduğunu ve memleketi Londra'ya hükmetmek istediğini anlıyorlar ve parmaklarındaki yeşil halkaları bulduklarında eve geri dönmeye çalışıyorlar ve cadı / kraliçe, onu evlerine götüren Digory'nin bacağını tutuyor Bu kitap fantastik yaratıklar ve bu macerayı size tavsiye edeceğim harika maceralar içindeyseniz, bu kitabın türünün tüm sahte yaratıklar ve konuşan hayvanlar yüzünden fantezi olduğunu söyleyebilirim. ama bir bakıma insanlar gerçekçi, bu kitabı okumaya devam etmek zorunda kaldım ve diziyi yaz tatilinin ilk haftasında bitirdim Evet, bir dizi ve izleyecek filmleri olan yedi kitaptan oluşan bir dizi .

elifasdeva6152

Bu, kitabın film versiyonunun kitabın kendisinden daha iyi olacağını düşündüğüm nadir zamanlardan biri. Rüzgarın Gölgesi, trajik bir geçmişe sahip bir kitabın kalan son kopyasını yanlışlıkla bulan ve hayatı kitaptaki ana karakterin hayatını yansıtmaya başlayan genç bir çocuğu içeren karmaşık bir gizem hikayesidir. Eğer (genellikle ben değilim) gizemlerin hayranı iseniz, muhtemelen bu hikayeyi SEVECEKSİNİZ. Bununla birlikte, benim için, hikayenin arsa katlamalarının birçoğu biraz kıvrımlı ve kullanışlı görünüyor, yani çocuk, sadece birkaç kişinin bu kitabı bildiği ve uygun şekilde milyonlarca insanın arasında bulduğu bir "kayıp kitap mezarlığı" na götürüyor. uzun koridorlarda ve gizli oda labirentinde saklı. Bununla birlikte, kitap hızlı bir şekilde devam ederken, entrika ve bağlantılar katmanı üzerinde katman açığa çıkarmayı başarıyor. Hikaye anlatımının kendisi ustalıklıdır ve dil genellikle musallat olur. Bazen, çeviri zorluğuna boğduğum akward bir ifade hissettim. Ve büyük ekrana aktarıldığını hayal edebileceğim inanılmaz derecede zengin karakterler (Fermin) var. Kitabın tadını çıkardım ama bir kitap kulübü için okumasaydım kolayca terk edebilirdim. Bu benim ikinci kez (son kez en az 10 yıl önce) bu kitap okuma ve kesinlikle bu sefer daha zevk.

elifasdeva6152

İnanılmaz bir kitaptı. Çok kolay okunur, yaklaşık 2 buçuk saat içinde okudum. Kate Brian beni St Barths Billings Girls devam büyüleyici sayfalarını tuttu. Kesinlikle okunmalıdır.

elifasdeva6152

This book is the sequel to Shanghai Girls, which I enjoyed a bit more. I enjoyed learning about The Great Leap Forward in China's history, but for some reason Joy's character did not ring completely true for me in the first half of the book. Overall, it was a quick, enjoyable read.

elifasdeva6152

To save a child, Sookie takes a big risk and volunteers her mind-reading abilities to the Bon Temps police. People have always had their suspicions of course, and Andy Bellefleur has known with certainty for awhile now. Still, Sookie’s concerned that this good deed will lead to future complications—but she doesn’t have much time to worry. The Pelts are still looking for Debbie and werewolves keep attacking Sookie & Quinn. Sookie’s also just received word that her cousin Hadley has died—a second time and final time, that is—apparently Hadley’s been a vampire for a few years. As always, Sookie has a few mysteries to unravel. In the midst of everything, she’ll find a new friend . . . and discover something quite painful about Bill.