jafar_kada

Jafar Kada Kada itibaren Amrut Nagar, Maharashtra 445215, Hindistan itibaren Amrut Nagar, Maharashtra 445215, Hindistan

Okuyucu Jafar Kada Kada itibaren Amrut Nagar, Maharashtra 445215, Hindistan

Jafar Kada Kada itibaren Amrut Nagar, Maharashtra 445215, Hindistan

jafar_kada

Philoctetes'in hikayesi Yunan mitolojisinde çok iyi bilinir, tüm trajedi yazarları bunu anlattı. Helen'in talipi, Helen Trojan'ı fethetmek ve Helen'i geri almak için Yunan ordusundan kaçtıktan sonra Trojan'a gitti. Ancak yoldaki bir adada, Mary'nin bacağı bir bacak tarafından ısırıldı ve bela ve enfeksiyon ve acı o kadar yükseldi ki, Yunanlılar onu yolun ortasındaki bir adada terk etti. Ancak Yunanlıların Trojan'ı fethedemediği iki yıl süren savaştan sonra, Trojan'ın fethi için Herkül'ün Philoctete'nin elinde bulunan yay ve okunu istediği söylendi. Kaçınılmaz olarak, bacağı (ilk anestezi uzmanı olarak bilinir) tarafından işletilen savaş alanına geri döndü ve nihayet ... Üç büyük antik Yunan trajedisinin en ünlüsü olan Sophocles (MÖ 497), Sadece yedisi kalan yüz yirmi üç oyun yazılmıştır; Kral Oedipus, Köln Oedipus ve Trachys, Electra, Ajax ve Philoctetes'in kadınları Antigone. Kral Oedipus ve Sofokles'in en önemli eserlerinden ikisi olan Antigone, şüphesiz eski Köln'ün Oedipus'uyla birlikte "ateş" veya "ateş oyunları" olarak bilinen en eski trajedilerdir. Sophocles, Avery Pid'in ikiye katladığı aktör sayısının üç koda yükseltildiğini (koro hariç) yazdı.

jafar_kada

Bu kitap kusurları değil, genel olarak zorlayıcı bir argüman.

jafar_kada

So much of it was of food it made me want to snack. Dieters beware!

jafar_kada

Full review to come.

jafar_kada

There are interesting twists in this book -- it switched times and places a bit much, and at times the author handled them awkwardly...the ending had a few Uturns to throw off the reader. It was a quick easy read despite the length of the book. I enjoyed it, and could probably read it again in a year or two.

jafar_kada

While I'm sure it was accurate to many men, there were many points that did not describe my husband at all and actually inspired some heated discussions between the two of us. It was very well written, but it didn't apply to my life.