adalanperd3e9d

Polat Sari Sari itibaren Chumpol, Ongkharak District, Nakhon Nayok, Tayland itibaren Chumpol, Ongkharak District, Nakhon Nayok, Tayland

Okuyucu Polat Sari Sari itibaren Chumpol, Ongkharak District, Nakhon Nayok, Tayland

Polat Sari Sari itibaren Chumpol, Ongkharak District, Nakhon Nayok, Tayland

adalanperd3e9d

George Pelecanos 'The Wire' için yazdı ve romanlarında gösteriyor. Benzer ayar, Baltimore yerine Washington, DC hariç. Geniş bir karakter yelpazesi - hepsi saygılı; Kötü adamların bile biraz sempati uyandıran hikayeleri vardır. Mükemmel diyalog. Ama romanları benzer bir örüntüye sahip gibi görünüyor: yavaş başlangıç (düşünmeye başlayacaksınız aslında bir şey olacak) karakterlerini oluştururken, sonra ne olacağını görmeye başlarken kıyameti yakalıyor (ve bu noktada koymak zor ama sonunda deflasyon. Onun sonları her zaman bir tür hayal kırıklığıdır; katarsis yok. Sadece bitiyor. Belki de karakterlerinin herhangi birine kötü bir şey olmasını sağlamak için çok sevdiği için. Dedi ki .... Kesinlikle gördüğüm bir sonraki Pelecanos'u okuyacağım.

adalanperd3e9d

This is in many ways a standard story about the changes a teenager goes through, but it's told in a sweet and quirky way. Shira's story is engaging, the characters are believable and interesting, and the artwork adds to the whole. If it weren't for the (in my opinion) slightly rushed and incomplete ending, this book would definitely have got four stars from me.

adalanperd3e9d

Interesting concept. The dogs are wonderful.

adalanperd3e9d

I read this after the movie and still enjoyed it. Though I was cringing most of the time.