conradroset

Conrad Roset Roset itibaren Paowan, Panarukan, Situbondo Regency, East Java, Endonezya itibaren Paowan, Panarukan, Situbondo Regency, East Java, Endonezya

Okuyucu Conrad Roset Roset itibaren Paowan, Panarukan, Situbondo Regency, East Java, Endonezya

Conrad Roset Roset itibaren Paowan, Panarukan, Situbondo Regency, East Java, Endonezya

conradroset

Görünüşe göre, son birkaç bin yıldır, HERKES nasıl savaş yapılacağına dair aynı ders kitabını kullanıyor. Ayrıca kimsenin kitabı kimin ne zaman yazdığını bile bilmiyor gibi görünüyor, ama herkes yine de kullanıyor. Bu kitaba, stratejinin kazanmanıza yardımcı olduğu değerli hatırlatmalar dahildir, geri çekilme ölmemize yardımcı olur, düşmanı 5'e 1'den fazla sayıyorsanız, saldırı muhtemelen iyi bir fikir olacaktır ve ayrıca güçlü ülkelerle çevrili küçük bir ülke iseniz, bir ya da iki ittifak kurma zamanı gelmiş olabilir. Bunlar zaten bilmediğiniz, ama bilmek istediğiniz şeylere benziyorsa, bu kitap tam size göre. Ancak, şans eseri düşman kuvvetlerine karşı bir savaşa komuta etme pozisyonundasınız ve bu kitabı KESİNLİKLE incelemeyin, muhtemelen öleceksiniz. Korkunç. Ve ülkenizin tüm kadınları, çocukları ve muhtemelen erkeklerinin çoğu tecavüz ve katliam yapacak, zulmü kestiren bu muzaffer askerleri kendi acımasızlıklarından kurtaracak.

conradroset

A must read for all those lovers of fantasy and wizardry. By the author of The Book of Merlyn, T.H. White. The book jacket says it so lovely, "It is the book of all things lost and wonderful and sad".