ryadbel

Ryad Belkacemi Belkacemi itibaren Düzköy Köyü, 81620 Düzköy Köyü/Düzce Merkez/Düzce, Türkiye itibaren Düzköy Köyü, 81620 Düzköy Köyü/Düzce Merkez/Düzce, Türkiye

Okuyucu Ryad Belkacemi Belkacemi itibaren Düzköy Köyü, 81620 Düzköy Köyü/Düzce Merkez/Düzce, Türkiye

Ryad Belkacemi Belkacemi itibaren Düzköy Köyü, 81620 Düzköy Köyü/Düzce Merkez/Düzce, Türkiye

ryadbel

Bu yıl okuduğum en iyi kitaplardan biri! İyi yazılmış ve bırakması zor. Blitz sırasında kalan ve o karanlık günlerde İngilizceyi destekleyen Amerikan büyükelçisinin hikayesi harika. Ayrıca Edward R. Murrow, Avril Harriman, Pamela Churchill Harriman ve diğerleri hakkında lezzetli parçalar da var.

ryadbel

Omar Taher'in en iyi kitaplarının gernaim olduğunu düşünürdüm, ama kitabı okuduktan sonra hala çok ve çok olduğunu gördüm.Kitapın ikinci bölümünü, ilk kısımdan daha çok sevdim.

ryadbel

I listed to the book on tape. Lovely mix of "how you can die in the woods" information, information on the woefully underfunded park service and the history of the Appalachian Trail, and one man's journey on the Appalachian trail (in his 40's, out of shape, with a friend who is a challenge but a good guy in the end). Made me want to hike the trail in pieces when the kids are older!