vivadesign

Ulrike Kerber Kerber itibaren Lomaiviti, Fiji itibaren Lomaiviti, Fiji

Okuyucu Ulrike Kerber Kerber itibaren Lomaiviti, Fiji

Ulrike Kerber Kerber itibaren Lomaiviti, Fiji

vivadesign

** spoiler uyarısı ** Eh, bunun kesinlikle serinin en iyi kitaplarından biri olduğunu söylemeliyim. Diziye 09'da başladım ve oğlum ve kitap bir tarafa itilmeden önce Shadowland'a sadece birkaç bölümdüm, son zamanlarda (son iki hafta) "Radiance" ı bulduktan sonra tekrar Shadowland'ı aldım. Ever'in kız kardeşi Riley hakkında bir dizi] ve Shadowland'ı yaklaşık 3 gün içinde bitirdim ve sonra Dark Flame'ı okudum ve şimdi Night Star'ı bitirdim. Dizi, bazen benim için sıkıcıydı - çünkü Damen ile uyuyamama konusunda çok vahim olmaktan yoruldum ve ondan çok fazla şey tutması gerçekten sinir bozucuydu. Özellikle ona baştan beri onu terk etmesi için yapabileceği hiçbir şey olmadığını ya da o türden bir şey olmadığını düşündüğünü düşünürsek. Sadece çok bencilce ve dürüst görünüyordu, kendi başına cevapları bulmak istiyordu. Bu kitaba gerçekten bağımlıydım - şimdiye kadar favorilerimden biri dediğim gibi. Evermore / Blue Moon'da hatırlayamadığım bazı parçalardan nefret ediyorum. Tam olarak iksir verildiği ve ölümsüz olduğu ve bunun gibi küçük şeylerin olduğu gibi. İlk üç kitabın sahibi ben değilim, bu yüzden gidip kontrol edemiyorum, yine de çevrimiçi olarak bakabilirim. Şimdi başıboş dolaştım - ama genel olarak bu benim en sevdiğim kitaplardan biriydi, en çok sevdiğim bu dizideki kitapların Jude, Haven ve Roman ile karakter etkileşimi nedeniyle Dark Flame ve Night Star olduğunu düşünüyorum. bu sadece Ever ve Damen'in "kanayan kalplerini dışarı çıkarmaya" çalıştığı bir aşk hikayesi değildi (<--- kitaptan şaka, kıkırdadı.) Son kitabın çıkmasını bekleyemiyorum, üzgün yine de sona erdiğini görmek için, bu karakterler ve yolculukları ile uzun bir yol kat etmiş gibi hissediyorum.

vivadesign

Bunu bir milyar yıl önce okudum ve bunun tamamen bir roman romanı olmadığını hatırladım. Bu sadece çok eğlenceli, hızlı hareket eden, eğlenceli bir okundu. Tamam, bu yüzden derin düşünürler için değil ...

vivadesign

I really liked this series. I think the plot is very eye opening and really makes you think about today's society and the possibilities of where we are heading. I love the characters in this book because they are strong, but also human and faulted. Such a great story.